dilluns, 2 de novembre del 2020

La bona pràctica de Sant Tomàs durant el confinament, disponible en línia

Les sessions del cicle virtual "Drets i innovació en els serveis a les persones en temps de crisi. Compartim aprenentatges i bones pràctiques en l'àmbit social i sanitari",  i en què Sant Tomàs va participar presentant una bona pràctica sobre la gestió durant el confinament, ja estan disponibles en línia. 

Us recordem que en la segona sessió, dedicada al dret a la informació, que es va fer el 10 de setembre, Marta Paxau, treballadora social i responsable del Servei d'Atenció a les Famílies i Demandes (SAFD) de Sant Tomàs va presentar la bona pràctica de l'entitat en relació a la informació facilitada a les famílies de l'entitat durant el confinament. 

La sessió va ser dinamitzada per Jordi Serrat, doctor en Periodisme i Ciències de la Comunicació, docent a la Universitat de Vic. Hi van intervenir també representants d'entitats com l'Institut Guttman, la Fundació Ser.Gi de Lloret de Mar, o la Residència Josepets de Vilanova i la Geltrú.

Aquest cicle, organitzat per DIXIT Girona- Centre de Documentació de Serveis Socials, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Campus Arnau d’Escala, ha estat una iniciativa per capitalitzar el coneixement i els aprenentatges obtinguts amb la utilització innovadora dels recursos i eines per part de les organitzacions, en concret en relació a accions satisfactòries i experiències emergents positives per part d'entitats arran de la situació d'emergència i la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19. La bona pràctica de Sant Tomàs va ser una de les seleccionades entre les desenes que es van presentar d'entitats d'arreu del territori. 
 
Podeu recuperar el cicle virtual en aquest enllaç, així com la intervenció de la Marta Paxau en aquest document pdf