divendres, 30 d’octubre del 2020

Gerard Pujol, a l'exposició "Magistrals" de la Fundació Setba

Fins al 29 de novembre es pot visitar als jardins del Palau Robert de Barcelona l'exposició "Magistrals", que ha organitzat la Fundació Setba amb les obres dels guanyadors de les 10 edicions del certamen artístic Balcó de les Arts, que s'exposen juntament amb unes fantàstiques fotografies de cadascun, obra dels professionals de l’estudi La Fotogràfica.

Entre les obres exposades hi trobareu la d'en Gerard Pujol, del Centre Ocupacional, guanyador de la darrera edició del premi, tal com us vam informar el mes passat. En Gerard va estar molt content de participar en la sessió fotogràfica, i està molt orgullós de ser partícip d'aquesta mostra que vol posar en valor la creació artística de les persones amb discapacitat intel·lectual. Si voleu saber més coses d'ell, en aquest enllaç podeu llegir l'entrevista que li ha fet la Fundació Setba de la que us vam parlar fa unes setmanes.


Foto: Marc Vidal, La Fotogràfica

Per visitar l'exposició tingueu presents les noves mesures adoptades pel govern per aturar la COVID-19, ja que els propers quinze dies en cap de setmana no es pot sortir del municipi de residència, entre d'altres. Les podeu consultar aquí.

A part dels dos propers caps de setmana en què el jardí estarà tancat, la mostra es pot visitar en els horaris següents: de dilluns a dissabte de 9 a 20 hores i festius de 9 a 14.30 hores.