divendres, 27 de novembre del 2020

Autèntic.cat crea la imatge de la campanya de Dincat "No som invisibles" amb motiu del Dia de les persones amb discapacitat

L'estudi d'art i disseny de Sant Tomàs, Autèntic.cat, crea la imatge de la campanya de Dincat amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre, que porta per títol "No som invisibles". 

La creativitat d'Autèntic.cat s'ha aplicat a tots els cartells i aplicacions per difondre la campanya, i és una metàfora de la societat a través del dibuix d'un grup de persones, en què n'hi ha de colors i sense, per fer palès que les persones amb discapacitat tenen dret a no ser invisibles a la societat. 


I és que aquest any la campanya de Dincat vol denunciar el desconeixement que hi ha entorn al nostre col·lectiu. Arran de la pandèmia de la Covid-19, s’ha fet evident que, tant políticament com socialment, hi ha una gran desconeixença entorn de les persones amb discapacitat intel·lectual. Una desconeixença que porta a situacions discriminatòries i polítiques insuficients que ens allunyen de la Convenció sobre els Drets de les persones amb Discapacitat de la ONU i, en cap cas, ens defineix com una societat inclusiva, compromesa i responsable. 

Dincat ha preparat un manifest per denunciar-ho i també un acte virtual que es farà el dijous 3 de desembre, a les 11 el matí, on representants del Consell de participació de les persones amb discapacitat pintel·lectual i de la junta de Dincat i del Consell de participació de famílies conversaran amb el vicepresident del govern de la Generalitat en funcions de president, Pere Aragonès. 

Si voleu participar-hi aquí trobareu més informació, i a continuació us deixem l'espot de la campanya.