divendres, 4 de febrer del 2022

Tres persones més s'incorporen al mercat de treball de mà d'Eina

Tres persones formades pel servei d’Eina de Sant Tomàs han trobat un lloc de feina durant aquest mes de gener. Una d’elles és en Manel que s’ha incorporat a treballar a l’empresa Montronic de Vic que es dedica al disseny i fabricació de circuits electrònics. En concret la seva tasca consisteix en fer la verificació de components d’un procés i microsoldadures. Des del servei d’inserció s’ha valorat el seu interès i les habilitats en temes de tecnologia al buscar un lloc de feina i aquesta el motiva molt.



Una altra de les insercions a través d’Eina ha estat a Liquats Vegetals de Viladrau. És una empresa dedicada a la producció i distribució de begudes vegetals que ha contractat en Gorka. Ell treballa a la planta de producció en la línia d’envasat de les diferents begudes vegetals.


I l’Oriol ha començat a treballar a les oficines de Vic de l’empresa Seidor Consulting després d’un període de pràctiques. Ell desenvolupa sobretot tasques de suport administratives i d’arxiu. L’empresa és una consultoria que ofereix serveis i solucions en tecnologia de la informació.


Aquestes tres són les primeres insercions de l’any a través del servei de formació i inserció d’Eina de Sant Tomàs.