dimarts, 25 de gener del 2022

Sant Tomàs forma 8 persones en digitalització de documents

El servei d’inserció i formació Eina de Sant Tomàs està formant a 8 persones des del passat desembre en digitalització de documents. Es tracta d’un programa formatiu que treballa el procés i les eines implicades en la digitalització de documents i a més, ofereix unes pràctiques individuals a empreses durant cinc setmanes.

Amb aquesta formació, les persones poden fer feines com introducció de dades en diferents programes i verificació de la qualitat d’aquestes, escanejar documents, arxivar alfabèticament o cronològicament diferents tipus de documents (factures/albarans, expedients de riscos laborals,...), ubicar i classificar digitalment fitxers (pdf, jpg,.... ) afegint la informació necessària que permetrà localitzar els arxius d'una manera ràpida i eficient.

Aquesta formació que està subvencionada per la Fundació ONCE dins la convocatòria POEJ i el Fons Social Europeu, forma part de l’objectiu 8 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides dirigit a reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.