divendres, 18 de febrer del 2022

Cuina saludable per a tothom, sense moure’s de la feina

Sant Tomàs ha iniciat un nou servei de cuina que ofereix a les empreses àpats saludables per tal que els seus treballadors i treballadores puguin escollir individualment, i a través d’una plataforma online, els plats que vulguin i els dies que volen fer ús del servei.

Es tracta d’una proposta que vol oferir una millora en la qualitat de vida del treballadors a través de disposar, de dilluns a divendres, d’uns plats elaborats de forma tradicional sense additius ni conservants, amb productes frescos de temporada i de proximitat i un assessorament nutricionista. A més, el producte se serveix amb envasos 100% compostables i biodegradables.

Les empreses que ho desitgen donen a conèixer el servei entre als seus treballadors per tal que sol·licitin accés a la plataforma per tal que facin la tria dels plats. En alguns casos, “les companyies bonifiquen el preu del menú i així poden premiar la dedicació del treballador” tal com explica la responsable d’aquest nou servei de Sant Tomàs Imma Aumatell.

La Cuina de Sant Tomàs és un nou servei de l’entitat que posa a la disposició de totes les empreses que ho desitgin els més de 10 anys d’experiència en servei de cuina, ara però, en format individual i personalitzat. Per Aumatell, la contractació de la Cuina de Sant Tomàs “suposa una contribució clara amb el compromís social ja que dona oportunitats a col·lectius amb dificultats per accedir a llocs de treball”.