dilluns, 19 d’abril del 2021

Inauguració de l'Espai Muriel Casals de Tona

Ahir diumenge, 18 d'abril, es va fer l'acte d'inauguració oficial de l'Espai Muriel Casals de Tona, organitzat per l'Ajuntament de Tona, centre que acull un grup de persones del Centre Ocupacional Sant Tomàs. 

En la inauguració hi van intervenir la delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, l'alcalde de Tona, Amadeu Lleopart, el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i la germana de la Muriel Casals, Isabel Casals, a través d'un vídeo, i el vicepresident primer de Sant Tomàs, Bernat Prat.

En la seva intervenció, Prat va agrair a l'Ajuntament i al poble de Tona que hagin acollit les persones de Sant Tomàs en aquest equipament des que es va posar en funcionament la tardor passada, i va valorar molt positivament aquesta iniciativa que promou la inclusió i la integració social. El grup de persones de Sant Tomàs s’involucren en la gestió i en la dinamització del centre i col·laboren amb altres entitats del poble i amb diferents activitats que s'hi porten a terme. 

Amb motiu de la inauguració, durant tot el dia hi va haver portes obertes i es van fer visites al centre guiades per les persones del grup del Centre Ocupacional que estan a l'espai.