dijous, 29 d’abril del 2021

Masterclass de Tommy Robredo a esportistes de Sant Tomàs

Un grup d'esportistes del Club CAR i del Centre Ocupacional de Sant Tomàs van rebre ahir una masterclass del tennista Tommy Robredo, en el marc del torneig internacional Sub16 19è Memorial Nacho Juncosa que s'està celebrant al Club Tennis Vic. 

La setmana passada aquest grup ja va poder fer una videotrucada amb el tennista olotí, en què li van poder fer preguntes sobre la seva trajectòria com a tennista professional. Ahir durant el matí van passar una gran estona entrenant amb ell i perfeccionant la seva tècnica. 


En acabar la sessió cadascú va rebre una medalla commemorativa, de mans de Nacho Juncosa, el president de l'associació que porta el nom del seu fill, que promou la pràctica esportiva. Per la seva banda, Robredo els va lliura una pilota de tennis dedicada i signada, i el vicepresident segon de Sant Tomàs, Joan Casany, va lliurar-los un diploma com a record. Robredo també va lliurar a Sant Tomàs una gorra signada i dedicada per ell perquè sigui sortejada entre els participants. 

Des de Sant Tomàs es va fer obsequi a Robredo i a Juncosa de productes de Sant Tomàs, tant de xocolata artesana com d'artesania Mà a mà. 

La jornada va acabar amb un dinar al restaurant del Tennis Vic que van gaudir tots junts.