dimarts, 27 d’abril del 2021

Acte virtual del Club CAR amb el tennista Tommy Robredo

El dijous 22 d'abril el Club CAR de Sant Tomàs va fer un acte virtual pels seus esportistes de tennis amb un convidat de luxe, el tennista olotí Tommy Robredo, amb més de 20 anys de carrera professional.

Aquesta xerrada es va fer en el marc del 50è aniversari del Club que, amb una mica de retard a causa de la pandèmia, s'està celebrant amb diferents actes virtuals i presencials en què diferents esportistes entren en contacte amb els esportistes del Club CAR. En aquesta ocasió, els esportistes del CAR, acompanyats de persones del Centre Ocupacional de Calldetenes, es van connectar tots junts a la videotrucada des de la sala polivalent del Centre Ocupacional.


Va presentar la sessió per part de Sant Tomàs el vicepresident segon, Joan Casany. I també hi va participar Nacho Juncosa, impulsor de l'associació de promoció de l'esport que porta el nom del seu fill i que organitza des de fa anys al Club Tennis Vic el torneig internacional Sub16 Memorial Nacho Juncosa. Juncosa va fer les gestions per posar-nos en contacte amb en Tommy Robredo.


En la sessió virtual, els esportistes del CAR van poder fer-li preguntes per conèixer la seva iniciació al món del tennis, la seva trajectòria i els seus consells per a la pràctica de l'esport. Cal destacar que Robredo està molt sensibilitzat amb el nostre col·lectiu, ja que és impulsor de la fundació que porta el seu nom, que es dedica a fomentar la pràctica de l'esport entre les persones amb algun tipus de discapacitat. 

En la 19a edició del Memorial Nacho Juncosa, que se celebrarà a Vic del 26 d'abril a l'1 de maig, els esportistes del Club CAR podran gaudir d'una sessió d'entrenament masterclass amb Robredo. 

Volem agrair a en Tommy el temps que ens va dedicar, en especial en una setmana en què havia competit en el torneig Godó a Barcelona.