dimecres, 21 d’abril del 2021

La Federació Catalana de Futbol es fa ressò del manteniment del camp del Tona que fa Tac Osona

El servei de jardineria de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, des de fa anys té cura del manteniment del camp de la Unió Esportiva Tona, un dels 175 terrenys de joc de gespa natural que hi ha a Catalunya. La Federació Catalana de Futbol se n'ha fet ressò en una notícia al seu web i en un vídeo al seu canal de Youtube sobre el camp de futbol del Tona. 

En el vídeo, l'Enric Pou, tècnic del servei de jardineria, explica en què consisteix la tasca de l'equip de treball, que amb el suport dels monitors, talla la gespa del terreny de joc a la mida adequada, en retalla els marges i pinta les ratlles del camp amb una pintura lliure de químics. Tot per aconseguir un camp de joc en perfectes condicions.

Per la seva banda, en Pere Molist, cap de producció de Tac Osona, posa en valor en el vídeo la feina ben feta que fan els treballadors amb discapacitat intel·lectual del servei de jardineria en un dels millors camps de gespa natural de la comarca d'Osona.

Agraïm a la Federació Catalana de Futbol que hagi fet difusió de la tasca dels treballadors de Tac en la cura del camp del Tona. A continuació podeu veure el vídeo de la Federació Catalana de Futbol: