dimecres, 21 d’abril del 2021

Sergi Panadero visita l'equip del Club CAR-Club Patí Voltregà

Dissabte passat, 17 d'abril, el jugador d'hoquei patins del FC Barcelona Sergi Panadero va visitar l'equip Club CAR Club Patí Voltregà en el seu entrenament setmanal. La trobada es va fer en el marc de la celebració dels 50 anys del Club CAR, en què s'han programat diferents actes, alguns dels quals virtuals, en què esportistes professionals entren en contacte amb els esportistes del Club CAR.


La jornada de dissabte va ser tot un èxit, tots els esportistes així com el seu entrenador, Joan Turró, s'ho van passar d'allò més bé, així com en Sergi, que no va dubtar a sumar-se al joc i demostrar la seva gran categoria professional i humana. 




Nascut el 1982, l'esportista osonenc va començar als 4 anys al Club Patí Voltregà i va passar per totes les categories del club fins que l'any 2003 va començar a jugar al Barça. Panadero és tot un campió, té un palmarès excepcional, amb nombrosos títols de lliga, copes d'Europa, supercopes, etc. i ha format part de les seleccions catalana i espanyola i ha competit a nivell internacional. 

En Sergi va regalar a l'equip del Club CAR Club Patí Voltregà una samarreta oficial, que se sortejarà entre tots els jugadors d'hoquei de l'equip.

Moltes gràcies, Sergi, per aquesta jornada tan inoblidable!