divendres, 18 de desembre del 2020

El servei de neteja de Tac Osona segueix apostant per la millora contínua

Aquest any s’ha inscrit al Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides de la Generalitat i ha implementat un nou programa de gestió propi

El servei de neteja i desinfecció de Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, segueix apostant per la millora contínua per seguir oferint un servei de qualitat i adaptat a les necessitats del moment. Enguany s’ha inscrit i ja apareix com a empresa acreditada al Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP) de l'Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat, així com ha implementat un nou programa de gestió de desenvolupament propi, el qual permet una gestió integral i avançada de les brigades de treball. 


El nou aplicatiu, anomenat TacProd, ha estat desenvolupat gràcies a la col·laboració amb una empresa d’informàtica externa. El programa, pel qual ja s’han interessat diverses entitats socials, ofereix una solució integral completa on elaborar pressupostos, planificar el treball, gestionar les brigades, les tasques i la plantilla, organitzar els torns i suplències i gestionar les possibles incidències, entre d’altres. 

A més, s’ha seguit apostant per la formació del personal i s’ha disposat dels equips de protecció individual necessaris per oferir un servei de neteja i desinfecció per contenir el coronavirus amb totes les garanties. Així com s'ha dotat dels recursos tècnics necessaris i de maquinària especialitzada per a realitzar una desinfecció correcta i professional. 


Actualment, s’ha obert un procés de tecnificació de fregadores industrials autònomes que permetin augmentar de manera segura l'eficiència i mantenir un alt nivell de neteja. 


El servei de neteja de Tac Osona pot desinfectar espais com ara despatxos, centres de dia, centres residencials, centres educatius i esportius, equipaments culturals i comercials, naus industrials i magatzems, mobiliari urbà (bancs, papereres, i jocs infantils), i exteriors de zones concorregudes.