divendres, 11 de desembre del 2020

El 19 de desembre, acte virtual Bon Nadal Sant Tomàs!

El 19 de desembre a les 12 del migdia celebrarem un acte molt especial amb motiu del Nadal adreçat a totes les persones vinculades a Sant Tomàs. Serà per Internet, en directe pel canal de Youtube de Sant Tomàs


L'hem preparat amb molta il·lusió per poder desitjar-nos tots junts un bon Nadal, i serà el primer cop que fem un acte d'aquestes característiques, en streaming a través de les xarxes socials, esperem que en gaudiu molt!

La trobada virtual serà de 12 a 13 hores, presentada per Pere Molist, treballador de jardineria, i Quim Comerma, d’Eina, i comptarà amb actuacions musicals gràcies a diferents artistes solidaris que no han dubtat a col·laborar amb nosaltres, i algunes sorpreses especials que estem segurs que us faran molta il·lusió. 

En l'acte també donarem a conèixer els guanyadors dels 4 lots de productes d’artesania Mà a mà i de xocolata de Sant Tomàs que sortejarem entre tots els participants del concurs que farem a l’Instagram de @maama.cat i de @xocolatasanttomas. Hi ha temps per participar-hi fins al dia 18 de desembre.

Acte Bon Nadal Sant Tomàs!

No hi falteu! Connecteu-vos per desitjar-nos tots junts bon Nadal!