dijous, 10 de desembre del 2020

Bona acollida del taller online per a famílies sobre l'autisme

La formació online adreçada a famílies de persones amb autisme, organitzada pel CDI Espai Viu de Sant Tomàs, ha tingut una bona acollida, amb la participació de 16 persones de famílies diferents. L’objectiu principal era compartir aspectes bàsics de les persones amb autisme per poder comprendre’n el funcionament i entendre millor les seves conductes. 

Aquesta primera edició del taller s'ha fet els dies 24 de novembre i 1 de desembre, en sessions de dues hores (de 18.30 a 20.30 hores), i ha hagut de ser en format virtual a causa de la situació actual causada per la pandèmia de la Covid-19. 

Des de l'organització es valora molt positivament l’acceptació que ha tingut la formació, ja que ha comptat una representació àmplia en relació a diferents entorns: avis i àvies, tiets i tietes, pares i mares, i veïns i veïnes, cosa que reflecteix l'interès creixent en el tema i la necessitat de conèixer bé el funcionament de les persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA) per poder comprendre-les i donar-los el recolzament incondicional perquè tinguin la millor vida possible.