dilluns, 21 de desembre del 2020

Eina tanca l’any amb tretze noves contractacions

El centre de formació i inserció laboral Eina tanca l’any amb tretze noves persones inserides a l’empresa. Tot i no haver arribat al nombre d’insercions d’anys anteriors, la xifra és prou positiva, tenint en compte l’impacte que el coronavirus ha tingut en el món laboral, i s’espera que les dades millorin de cara al pròxim any.

Les empreses que han contractat han estat: Ausonia Serveis, Dilart, E3A Technologies, Grup Carrera, Fundació Hospital Sta. Creu, Mimcord, Nando Jubany, Noroto, Residència Clear Saits, Residència El Nadal, Rètols C3, Residència Rocaprevera Cals avis i Ubach Formatgers. 


Pel que fa a la formació que s’ofereix des del centre, durant el confinament es van fer totes les accions formatives en línia; però des del 15 de juny passat s’han recuperat les sessions presencials, seguint totes les mesures de seguretat necessàries

En total 44 persones han pogut participar en les formacions i, fins i tot, 23 han pogut realitzar pràctiques formatives, sobretot durant l’últim trimestre de l’any.

Les empreses que han ofert pràctiques formatives han estat: Calandra, Club Tennis Vic, E3A Technologies, Frusano, Grup Viñas, Irivris (Magneti Marelli), Jardineria Ayza, Jardineria Tortadès, Noroto, Quiràlia, Rail Tavern (Vikus), Residència el Nadal, Rètols C3, Rins electricitat, Seleflor, Supeco, Tac Osona i Xocolating.

Des d’Eina estan molt agraïts a totes les empreses que col·laboren sigui contractant o oferint pràctiques laborals, sense les quals no seria possible millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat.