dimarts, 2 de juny del 2020

Quart programa dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs"

Avui a la tarda, a les 18 hores, El 9 TV emetrà el programa "Mou-te!" la quarta emissió dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs", l'espai setmanal creat per Sant Tomàs per proposar als espectadors de la mà de professionals de la nostra entitat diferents activitats per fer a casa aquests dies de confinament pel coronavirus.

El programa d'aquesta setmana el presenta la Gisela Parareda, fisioterapeuta i responsable de l’àrea física i de salut del Centre Ocupacional de Calldetenes de la Fundació Sant Tomàs. Ens proposarà un seguit d’exercicis físics cardiovasculars, de mobilitat articular i de tonificació muscular per tal de millorar o mantenir les capacitats físiques i així obtenir un benestar per la salut.

Tothom qui vulgui seguir la sessió caldrà que prepari una cadira, qualsevol material quotidià que pugui servir de pesa (ampolla d’aigua, tetrabric, etc.) i qualsevol objecte que pugui servir per pressionar (pilota, coixí, etc). Si algú té alguna limitació física haurà d’adaptar algun dels exercicis amb l’ajuda d’un familiar.

 

Aquest programa va sorgir a iniciativa de la Comissió d'Atenció a les Famílies de Sant Tomàs. L'emissió en un canal comarcal com El 9 TV  és una bona oportunitat per arribar als osonencs i osonenques i ens permet arribar a casa de les persones que atenem en els nostres diferents serveis i de les seves famílies i oferir-los activitats divertides per mantenir-se actius. 

El programa s'emetrà a El 9 TV avui dimarts a les 18 hores i se'n faran diferents reemissions avui mateix a les 21.30 hores i a les 00 hores (12 de la nit), el dimecres a les 13 hores i el dissabte a les 9 del matí i a les 17.30 hores.


Notícia a l'edició de dilluns de El 9 Nou