divendres, 5 de juny del 2020

Eina ha ofert cursos de formació a través d'Internet

Des de l'inici del confinament a causa del coronavirus, el Centre de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs ha continuat oferint formació laboral però de forma telemàtica. Així, a través de diverses plataformes d'Internet s'han estat fent cinc cursos en línia que segueixen de forma activa més de 40 persones.

La formació es fa a través de sessions grupals i de tutories individuals. Ha estat un repte al qual s'han hagut d'adaptar tant alumnes com professionals i que es valora com un aprenentatge molt positiu, no sense dificultats que s'han pogut anar superant. 

En aquests moments, s'està preparant el retorn a les aules dels diferents grups de formació de forma presencial i esglaonada, adaptant les sessions a les directrius de seguretat que requereix la nova situació. 

Es preveu que totes les persones participants a Formació bàsica i orientació laboral, Manipulats, Orientació, i SOI es podran anar incorporant properament a les aules adaptades a la normativa i també amb horaris adaptats.