dilluns, 8 de juny del 2020

Demà, darrer programa dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs"


Demà dimarts a la tarda, a les 18 hores, El 9 TV emetrà "Cuinem!", el cinquè i darrer programa dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs", l'espai setmanal creat per Sant Tomàs per proposar als espectadors de la mà de professionals de la nostra entitat diferents activitats per fer a casa els dies de confinament pel coronavirus. Com que ja ens comencem a desconfinar, deixarem aquí aquesta proposta que ha estat molt engrescadora.

El programa d'aquesta setmana el presenta en Jordi Parareda, cap de cuina de La Cuina de Sant Tomàs, que ens prepararà tres receptes saludables a base de llegums. I en aquest darrer programa tenim una gran novetat, i és que gràcies a la col·laboració de l'Agrupació de Sords de Vic i Comarca, compta amb traducció simultània al llenguatge de signes, a càrrec de la Judit Ferrerons.



Aquest programa va sorgir a iniciativa de la Comissió d'Atenció a les Famílies de Sant Tomàs. L'emissió en un canal comarcal com El 9 TV és una bona oportunitat per arribar als osonencs i osonenques i ens permet arribar a casa de les persones que atenem en els nostres diferents serveis i de les seves famílies i oferir-los activitats divertides per mantenir-se actius.

El programa s'emetrà a El 9 TV demà dimarts a les 18 hores i se'n faran diferents reemissions el mateix dimarts a les 21.30 hores i a les 00 hores (12 de la nit), el dimecres a les 13 hores i el dissabte a les 9 del matí i a les 17.30 hores.

Estem molt contents de l'acollida que ha tingut aquest programa, ja que ens consta que l'han seguit moltes persones, tant vinculades a la nostra entitat com no. 

"Dimarts actius amb Sant Tomàs" ha estat possible gràcies al treball en equip de diferents professionals de l'entitat a qui volem agrair la seva col·laboració i implicació, i en la producció tècnica volem agrair especialment la tasca del company Pep Vila. I novament també volem donar les gràcies a El 9 TV per la seva col·laboració!