dimecres, 27 de maig del 2020

Vídeo del tercer programa "Dimarts actius amb Sant Tomàs"

Si us vau perdre o voleu tornar a veure el programa "Cantem junts", la tercera emissió dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs", l'espai televisiu setmanal que emet El 9 TV creat per Sant Tomàs amb activitats interessants per aquests dies de confinament a causa del coronavirus, us deixem el vídeo del programa emès dimarts passat.

Presentat per Amèlia Aloy, educadora social del Centre Ocupacional de Manlleu i cantant aficionada, aquest programa ens proposa cantar un seguit de cançons per passar una bona estona. Al principi hi ha una primera part amb exercicis d'escalfament de la veu i a la segona part l'Amèlia, acompanyada de Joan Alsina a la guitarra, interpreta diferents cançons, que en alguns casos també s'acompanyen de coreografies senzilles amb les que d'una manera divertida ens mourem i treballarem la coordinació.

Esperem que us agradi!


El proper programa s'emetrà a El 9 TV el dimarts 2 de juny a les 18 hores (amb diferents reemissions el mateix dimarts a les 21.30 hores i a les 00 hores, dimecres a les 12.30 hores i dissabte a les 9 i a les 17.30 hores).

Agraïm molt a El 9 TV aquesta col·laboració!