dilluns, 27 d’abril del 2020

Programa formatiu online de Dincat per a familiars de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament

Dincat ha organitzat un programa de formació online gratuït amb 6 xerrades i 2 tallers en línia adreçat a familiars de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, amb eines i diferents informacions d'interès per aquests dies.

El programa es pot seguir a través de l'aplicació Zoom (https://bit.ly/familiesformacio). 

Pel que fa a les xerrades, tindran una durada de 45 minuts i un torn de 30 minuts per fer preguntes i compartir dubtes. La primera tindrà lloc demà dimarts, 28 d'abril, a les 11 hores, i tractarà sobre el mindfullness, a càrrec d'Àngels Ponce, treballadora social, terapeuta famíliar i coach, especialista en dol i mindfulness.


Les següents xerrades seran sempre en dijous, de les 11 del matí a les 12.15 del migdia, i seran les següents:

30 d'abril: Patrimoni protegit i testament. A càrrec de Genís Boadella, advocat, titular del despatx Boadella Esteve advocats. Precisament la tardor passada va venir a Sant Tomàs a fer una xerrada sobre tutela, que va ser molt interessant.

7 de maig: Conviure en temps de confinament. A càrrec d'Eduardo Brignani, psicòleg, psicoterapeuta i coach, amb més de 25 anys de treball amb grups de familiars i de persones amb discapacitat, també n'ha fet a la nostra entitat, així com diverses xerrades, el 2013 i el 2017.

14 de maig: Trastorns de conducta, Eines de Suport Conductual Positiu. A càrrec de Laia Campo, llicenciada en Psicologia, postgrau en Psicologia Clínica, i màster en Teràpia de Família.

21 de maig: Prestacions i renda 2019 per a famílies. A càrrec d'Elsa Salgado, treballadora social, llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia i tècnica en gestió de prestacions.

28 de maig: Institucions legals d'ajut, suport i protecció. A càrrec de Jordi Durà, advocat i vocal del consell de participació de famílies de Dincat.

Pel que fa als tallers, se'n faran dos, un de Massatge per a infants amb DID (0-3 anys) i un altre de Coaching per a famílies. Tindran una durada de cinc sessions setmanals d'una hora i també es podran seguir via Zoom. Cal inscriure's prèviament a Dincat (934901688).