dilluns, 27 d’abril del 2020

Formació per tornar a la feina amb seguretat

Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, ha començat a oferir una formació laboral específica sobre el coronavirus per als treballadors i treballadores que s'aniran incorporant als llocs de treball. Es tracta d'una formació sobre les mesures de seguretat i els equips de protecció individual que s'estan aplicant als llocs de treball, per tal que el personal que de manera esglaonada vagi tornant a la feina ho pugui fer amb totes les garanties de seguretat.

Dissabte passat es va fer la primera sessió de la formació a les oficines de Vic, en què hi van participar una setantena de treballadors i treballadores, en grups de 7 o 8 persones. La valoració dels assistents va ser molt bona, així com la dels formadors, que van destacar el gran interès de les persones que van seguir el curs.

 

A la resta de serveis de Sant Tomàs s'anirà oferint aquesta formació de manera gradual, tant de manera presencial com online, amb l'objectiu que tot el personal de l'entitat conegui les mesures de seguretat a tenir en compte abans de tornar a incorporar-se als seus llocs de treball.