dimarts, 21 d’abril del 2020

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Des de Sant Tomàs disposem d'equips interdisciplinaris per a poder atendre des dels diferents serveis, de forma telemàtica, les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant aquests dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent al seu servei i tenen el seu telèfon de contacte. També per a qualsevol consulta es pot contactar amb el Servei d'Atenció a les Famílies i Demandes (SAFD) de Sant Tomàs (telèfon 938854482 en horari de 8 a 15 hores o per correu electrònic: safd@santtomas.cat).

En la pàgina web de Sant Tomàs hem creat un apartat "Especial confinament" en què s'hi pot consultar un recull elaborat per la Comissió d'atenció a les famílies sobre com es dona suport des de cadascun dels serveis de Sant Tomàs a les persones i les famílies durant el confinament, i també s'hi pot trobar un recull de materials que pensem que poden ajudar a passar millor aquests dies, com ara informacions d'interès, vídeos diversos i consells i recursos útils elaborats des dels serveis. 

Esperem que sigui del vostre interès.

Accés a l'apartat "Especial confinament"