dijous, 4 d’abril del 2019

Sant Tomàs i Càritas Vic signen un conveni per col·laborar amb el Rebost solidari


Aquest matí s’ha signat a les oficines de Càritas Vic un conveni entre Sant Tomàs i Càritas Arxiprestal de Vic per la col·laboració de persones de Sant Tomàs com a voluntàries al Rebost solidari durant el 2019, amb caràcter prorrogable.

El Rebost solidari és un projecte compartit entre l’Ajuntament de Vic, Creu Roja i Càritas Arxiprestal de Vic. Les entitats aposten per aquest tipus de col·laboració ja que fomenten el treball en xarxa així com la cohesió i integració de les persones a les que acompanyen.

El Rebost proporciona aliments bàsics a les persones més necessitades de la societat. Les persones de Sant Tomàs faran tasques de voluntariat a les instal·lacions del Rebost, de manipulació i organització d'aliments, i també faran l'acompanyament al conductor de la furgoneta que Càritas utilitza per recollir productes en els diferents punts de recollida. 

Les persones de Sant Tomàs que participaran en aquesta activitat són ateses a les instal·lacions del Centre Cívic de Santa Anna de Vic, i aquest voluntariat forma part dels objectius de participació comunitària amb orienten les seves accions, de manera que puguin participar en activitats i projectes compartits amb altres col·lectius o entitats amb els quals comparteixen interessos, en el barri i en la ciutat. 

Per part de Càritas, ha signat el conveni Jeroni Vinyet, director, i per part de Sant Tomàs, Ricard Aceves, director general.