dijous, 21 de maig del 2020

Vídeo del segon programa "Dimarts actius amb Sant Tomàs"


El dimarts 19 de maig es va emetre el segon programa "Dimarts actius amb Sant Tomàs" a la cadena de televisió osonenca El 9 TV, l'espai televisiu setmanal creat per Sant Tomàs que ofereix activitats interessants per aquests dies en què hem d’estar a casa confinats a causa del coronavirus.

Si no vau poder veure aquesta emissió, que portava per títol “Mètode Feldenkrais en cadira”, us deixem el vídeo del programa. Presentat per la Sònia Cugat, fisioterapeuta del CDIAP Tris Tras i professora del Mètode Feldenkrais, ens mostra alguns exercicis per fer amb una cadira d'aquest mètode que ajuda a millorar el moviment de la columna, amb la finalitat d’evitar el deteriorament i el dolor i augmentar la nostra consciència corporal. En la demostració dels exercicis hi col·labora la Mireia Martín, psicòloga del CDIAP Tris Tras.

Esperem que us agradi!
 


La propera emissió serà el dimarts 26 de maig a les 18 hores (amb diferents reemissions el mateix dimarts a les 21.30 hores, dimecres a les 12.30 hores i dissabte a les 9 i a les 17.30 hores).

 Agraïm molt a El 9 TV aquesta col·laboració!