dilluns, 11 de maig del 2020

Sant Tomàs estrena programa de televisió a El 9 TV

Demà a les 18 hores s'estrenarà el primer programa de "Dimarts actius amb Sant Tomàs"


"Dimarts actius amb Sant Tomàs" és el nom del programa que demà dimarts, 12 de maig, a les 18 hores, s'estrenarà a la cadena de televisió osonenca El 9 TV. És un espai televisiu setmanal creat per Sant Tomàs que durant cinc setmanes consecutives oferirà activitats interessants per aquests dies en què hem d’estar a casa confinats a causa del coronavirus. 

Els programes són presentats per diferents professionals de Sant Tomàs, que cada setmana faran propostes diverses per fomentar hàbits saludables i sentir-nos millor, ja sigui animant-nos a moure'ns una mica o bé a cantar. 


Aquesta iniciativa va sorgir de la Comissió d'Atenció a les Famílies de Sant Tomàs, i l’oportunitat que ens brinda El 9 TV ens permet arribar a dins de casa de les persones que atenem en els nostres diferents serveis i de les seves famílies, i també als osonencs i osonenques en general a qui pugui interessar allò que proposarem en les emissions. Creiem que és una bona manera de poder mantenir contacte amb el nostre col·lectiu i d'accedir al públic en general i així poder-los oferir coses interessants per fer i per mantenir-se actius. 

El primer capítol, titulat “Despertem el cos ballant”, és una proposta per ballar i moure'ns tots junts i passar una bona estona. Serà conduït per l'Anna Alonso, terapeuta psicomotricista del CDIAP Tris Tras i CDI Espai Viu, que també fa sessions en centres escolars de la comarca i tallers d'expressió corporal i dansa creativa per a infants i adults a escoles i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.


"Dimarts actius amb Sant Tomàs" ha estat possible gràcies al treball en equip de diferents professionals de l'entitat a qui volem agrair la seva col·laboració i implicació, i en la producció tècnica volem agrair especialment la tasca del company Pep Vila.

L'emissió s'estrena a la freqüència del 9 TV demà dimarts a les 18 hores i se'n faran diferents reemissions el mateix dimarts a les 20 i a les 21.30 hores i el dimecres a les 12.30 hores.

Agraïm molt a El 9 TV aquesta col·laboració i esperem que us agradi!

Notícia d'avui a El 9 Nou