dilluns, 13 de maig del 2019

Tac Osona urbanitza el polígon el Puig Vell de Roda de Ter per encàrrec de l’Incasòl

Aquest projecte ha comptat amb la participació d’alumnes de les escoles de Roda en el disseny de l’àrea de jocs del Parc de la Muntanyeta


Tac Osona ha estat executant des del desembre passat les obres d’urbanització dels espais lliures del sector d’activitats econòmiques el Puig Vell de Roda de Ter, per adjudicació de l’Institut Català del Sòl (Incasol) de la Generalitat de Catalunya.

En el marc d’aquesta urbanització, s’ha muntat un espai de jocs del polígon industrial, al Parc de la Muntanyeta, que s’ha fet seguint el projecte dissenyat per alumnes de 4t de primària de les dues escoles públiques de Roda de Ter, Mare de Déu del Sòl del Pont i Emili Teixidor.

El treball el van iniciar el novembre passat i s’ha desenvolupat en vàries etapes per dissenyar i executar l’àrea lúdica a partir de distribuir 23 tubs de ciment de diferents diàmetres i longituds, situats en vertical i horitzontal sobre sorra i herba. El mes de març els infants van fer una visita d’obres per comprovar que tot s’executava segons ells havien previst. 

I divendres passat, 10 de maig, els 67 alumnes van completar la seva tasca en una jornada en què van poder pintar els tubs de ciment instal·lats i marcar a l’asfalt un recorregut lúdic amb plantilles creades pels mateixos infants, que uneix els diferents espais verds i l’àrea de jocs.

Els alumnes, divendres passat
  Alumnes pintant el recorregut 
  Alumnes pintant el recorregut 
Visita d'obres del mes de març
Visita d'obres del mes de març
Obres d'urbanització
L'àrea de jocs infantils