divendres, 3 de maig del 2019

Persones del Centre Ocupacional gaudeixen al teatre amb l’obra “Concerto a tempo d’umore”


El divendres 26 d’abril, un grup de persones del Centre Ocupacional Sant Tomàs van anar a veure l’espectacle “Concerto a tempo d'umore” al teatre l’Atlàntida de Vic, gràcies al projecte Apropa Cultura, una porta a la inclusió.

Els i les participants del projecte comunitari de Música del Centre Ocupacional van gaudir molt de la matinal, i defineixen l’obra com a “més que un concert”, en què els músics “també feien teatre i amb molt d’humor”.

Es tracta d’un concert teatral dirigit per Jordi Purtí i adreçat a tots els públics, amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica i de les bandes sonores de cinema de més d’èxit.

És teatre de gest amb molt d'humor, en què dotze músics i un director d'orquestra fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants.

Els assistents també van trobar divertit que l’última part del concert fos interactiva, ja que els músics van fer participar el públic amb percussió corporal, exercici que ells ja havien experimentat al projecte de Música del Centre Ocupacional.

Van ser 75 minuts de música, cultura i somriures!