dilluns, 11 de juny del 2018

La usuària de Sant Tomàs Marta Vaqué rep el Premi Osonencs 40 anys en la categoria d’Entitats Socials


Divendres passat, El 9 Nou va lliurar els Premis Osonencs 40 anys, amb motiu del seu 40è aniversari, en una gala que es va fer a Sant Hipòlit de Voltregà. Amb aquests premis el periòdic ha volgut premiar la trajectòria de quatre persones que han excel·lit en diversos àmbits i els guanyadors s’han decidit per votació popular.

Marta Vaqué, usuària de Sant Tomàs, nascuda a Sant Pere de Torelló fa 31 anys, va rebre el Premi Osonencs 40 anys en la categoria d’Entitats Socials. Va rebre el guardó com a exponent de la valuosa tasca del serveis assistencials d’Osona que durant dècades han treballat perquè les persones amb necessitats especials puguin tenir una vida el més integrada possible.

La Marta va estudiar a l’escola Josep M. Xandri amb suport a l’escolarització per part de l’escola l’Estel de Sant Tomàs. Després va entrar a Eina, el centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs, i va aconseguir feina a la mateixa escola on va estudiar, contractada per l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló per fer tasques administratives, i des de fa 11 anys desenvolupa aquesta feina amb el seguiment i el suport d’Eina. A més, la Marta també és usuària del Club CAR, i des del 2011 juga a hoquei al Club CAR Patí Voltregà.

Foto de la candidatura de la Marta a el9nou.cat

La Marta va recollir el premi divendres molt contenta de representar la gent que necessita suport, i va felicitar El 9 Nou pels seus 40 anys.

Els guanyadors dels Premis Osonencs 40 anys en les altres categories van ser la ninotaire Pilarín Bayés, a la categoria de Cultura, l’alpinista Ferran Latorre, a Esports, i el rector de Roda Ramon Bufí, a Societat.

Des de Sant Tomàs estem molt contents i orgullosos de la Marta! Moltes felicitats!