dimecres, 13 de juny del 2018

L'Assemblea general de socis 2018 de Sant Tomàs es farà a Vic el 28 de juny

El dijous 28 de juny de 2018 se celebrarà a la Sala d’Actes de la Fundació Antiga Caixa Manlleu de Vic (Rambla Hospital, 11) l’Assemblea General de Socis 2018 de l’Associació Sant Tomàs-PARMO, en convocatòria Ordinària i Extraordinària.

A les 19.30 hores s’iniciarà l’acreditació dels socis amb dret a vot (actius i col·laboradors), i a les 20 hores començarà l’Assemblea amb l'informe del president, la informació relativa al 2017, la presentació del pressupost per al 2018, informació sobre el traspàs de serveis de l'Associació Sant Tomàs a la Fundació Sant Tomàs i a la Fundació Tac Osona, i la votació de la proposta de modificació de tres articles dels estatuts de l’Associació a requeriment de la Generalitat.

Assemblea 2017

A més, els socis actius familiars o tutors de les persones ateses al Centre Ocupacional i a l'escola l'Estel escolliran el representant del seu servei a la Junta Directiva i al Patronat de Sant Tomàs. Els representants dels familiars o tutors de les persones ateses per la resta de serveis es mantenen en el càrrec, ja que no s’ha exhaurit el termini pel qual foren escollits.

Al final de l’Assemblea, s’oferirà un refrigeri servit per La Cuina de Sant Tomàs.

En l'apartat de Participació de socis del web de Sant Tomàs es pot consultar tota la documentació de l'Assemblea i en aquest enllaç es pot llegir la Memòria d'activitats 2017 de Sant Tomàs.

Us hi esperem!