dijous, 21 de juny del 2018

Sergi Ibàñez, usuari del Centre Ocupacional, finalista al certamen de pintura El Balcó de les Arts

L’usuari del Centre Ocupacional de Sant Tomàs Sergi Ibàñez va rebre un reconeixement com a finalista del certamen de pintura El Balcó de les Arts, organitzat per la Fundació Setba, entitat que treballa per potenciar el valor social de la cultura. El lliurament de premis es va fer el 18 de juny passat al Caixafòrum de Barcelona.


En Sergi va quedar finalista amb l'obra "Noia d'aigua". El seu resultat és molt meritori ja que es van presentar 727 obres, de 58 entitats diferents, i hi va haver 3 guanyadors, 9 finalistes i 16 seleccionats. En concret en Sergi va quedar segon dels finalistes.

El Balcó de les Arts és un certamen de pintura per a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, que té per objectiu potenciar-ne les capacitats artístiques i incentivar-les a treballar en el terreny de les arts plàstiques. Aquest any se'n celebrava la vuitena edició. Els guanyadors reben una compensació econòmica i un lot de material, entrades i diversos obsequis, gentilesa d’Art Mir, del Museu del Futbol Club Barcelona i del Gran Teatre del Liceu. A més a més, les 12 obres finalistes formen part d’un calendari solidari que es ven i els beneficis es destinen a les entitats dels participants. 

L’exposició amb totes les obres es podrà visitar al Reial Cercle Artístic de Barcelona, del 10 al 15 de juliol de 2018. També es poden veure en aquest enllaç

Moltes felicitats, Sergi, ets un artista!