dimecres, 11 d’abril del 2018

Ja estan disponibles els productes de Sant Jordi a la botiga d’artesania social Mà a mà

Ja es poden trobar a la botiga d’artesania social de Sant Tomàs Mà a mà (maama.cat) els productes elaborats amb motiu de la festa de Sant Jordi. Mà a mà és un projecte social de Sant Tomàs que dona visibilitat i posa en valor la feina que fan les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la venda de productes d’artesania.
 

Des del Centre Ocupacional s’elaboren diferents objectes de bijuteria, decoració, papereria, etc. que es posen a la venda a la botiga online maama.cat i en paradetes setmanals als mercats de Vic i de Manlleu, i en paradetes especials per dates assenyalades com Sant Jordi.

Qui vulgui tenir un detall amb algú estimat pot trobar a maama.cat tot un ventall de productes especialment creats amb motiu de la tradicional festa de la rosa i del llibre, com ara punts de llibre o clauers amb roses, imants amb dracs, princeses i roses, o bé un gerro amb forma de llibre, entre d’altres. 


També hi trobareu el pin solidari amb una rosa groga, el 20% del preu del qual es destinarà a la caixa de solidaritat de l'Assemblea.cat i d’Òmnium Cultural. 


El dia 23 d’abril es podran comprar aquests productes a les paradetes que hi haurà a la plaça Major de Vic i a la plaça Fra Bernadí de Manlleu.

Feu un cop d’ull a maama.cat i animeu-vos a col·laborar amb aquest projecte social!