dijous, 26 d’abril del 2018

El Centre Ocupacional Sant Tomàs participa en un projecte solidari en benefici de l’entitat de Manlleu Rober Dones Solidàries

El Centre Ocupacional Sant Tomàs, juntament amb l’escola bressol Els Picarols de Manlleu, l’entitat Maresmón i la cooperativa Sambucus inicien un projecte en benefici del Rober Dones Solidàries de Manlleu.

Aquesta setmana, coincidint amb la diada de Sant Jordi, s’han posat a la venda uns punts de llibre que s’han fet en col·laboració de les 4 entitats. Han estat elaborats amb paper artesanal, pintat i combinat amb elements de la naturalesa. 


Els diners que s’aconsegueixin es donaran al Rober Dones Solidàries, entitat que ajuda a les persones més desfavorides de la ciutat de Manlleu. 
Qui vulgui comprar un d’aquests punts de llibre i així col·laborar amb aquest projecte pot trobar-los als punts de venda de l’escola bressol Els Picarols, a Maresmon, a Sambucus, al Centre Ocupacional Sant Tomàs i a la parada de productes d’artesania social Mà a mà del mercat de la Plaça Fra Bernadí de Manlleu. 


Aquest projecte permet a les persones del Centre Ocupacional implicar-se i participar en les necessitats del seu entorn i aportar-hi quelcom per respondre a aquestes necessitats.