dijous, 19 d’abril del 2018

El grup d’autogestors de Sant Tomàs presenta la memòria anual d’activitats 2017

Ahir 18 d'abril els dos grups d’autogestors de Sant Tomàs, Oasis i Protagonistes, van presentar la memòria anual d’activitats 2017 a Ricard Aceves, director general de l'entitat.

L’acte, obert a familiars, amics, companys i professionals interessats, es va dur a terme a l'escola l’Estel de Sant Tomàs, lloc de trobada habitual dels i les autogestores.


Durant la presentació es va fer un repàs de les diferents activitats i temes tractats pel grup durant l’any passat; així com, dels reptes plantejats per aquest 2018. Va ser una oportunitat per compartir i fer propostes entre la direcció, les famílies i els mateixos autogestors.


Els grups d’autogestors de l’entitat són dos i estan formats per persones ateses en diferents serveis de l’entitat, que queden un cop cada 15 dies per parlar de temes d’interès; es tracta d’un grup molt participatiu i amb moltes ganes de treballar, debatre i compartir temes del seu interès.

Els autogestors i les persones de suport es van mostrar molt satisfets de la presentació i de la feina feta fins al moment.