dilluns, 6 de novembre del 2017

L’escola l’Estel celebra 50 anys

El 7 de novembre de 1967, l’escola l’Estel de Sant Tomàs iniciava formalment la seva activitat amb nou alumnes, una professora i una pedagoga al primer pis de la Casa Masferrer de Vic. Cinquanta anys més tard, l’Estel és tot un referent a la comarca i actualment atén a 98 alumnes.

Aquest dimarts, coincidint amb el dia exacte de l’aniversari, es farà una festa adreçada a la comunitat educativa que durarà tot el dia i que comptarà amb tallers, la penjada d’una pancarta a la façana de l’edifici, un dinar i un espectacle de màgia.


Dins els actes de celebració, també s’ha organitzat la taula rodona d’experts “La inclusió educativa. Perspectives actuals i reptes de futur” que tindrà lloc el dijous 23 de novembre de 2017 a les 17.30 h a l’Aula Magna de la Universitat de Vic– Universitat Central de Catalunya.

A més, està prevista l’elaboració d’un conte que veuria la llum el proper Sant Jordi i que l’Associació Tapís s’encarregaria d’editar. Per altra banda, també hi ha la intenció de portar a terme una caminada i fer una festa de clausura a final de curs.