dimarts, 28 de novembre del 2017

El grup d’autogestors de Sant Tomàs presenta la memòria anual d’activitats

El 25 d’octubre passat el grup d’autogestors de Sant Tomàs va presentar la memòria anual d’activitats al Director General de l'entitat, el Sr. Ricard Aceves.

L’acte, obert a familiars, amics, companys i professionals interessats, es va dur a terme a la Sala de Juntes de les oficines centrals de Sant Tomàs.


Durant la presentació es van desgranar les diferents activitats i temes tractats pel grup l’any passat; destacant el nou grup de joves en el món de l’autogestió, Protagonistes, i la trobada conjunta amb altres grups d’autogestors de tot Catalunya portada a terme a Girona. El director general els va preguntar per diferents temes i els va lloar per la tasca que estan fent.

El grup d’autogestors és un grup format per persones ateses en diferents serveis de l’entitat, que queden un cop cada 15 dies per parlar de temes d’interès; es tracta d’un grup molt participatiu i amb el que l’entitat ha comptat com a voluntaris en la majoria d’actes del 50è aniversari.

Els autogestors es va mostrar molt satisfet de la presentació i de l’interès rebut, i encaren aquest 2018 amb molts temes en ment per tractar i aprofundir.