dimarts, 31 d’octubre del 2017

Sant Tomàs sorteja un Toyota RAV4 híbrid amb motiu del seu 50è aniversari

Les butlletes per participar estaran a la venda a un preu de 5 €

Sant Tomàs, que celebra enguany els seus 50 anys, sortejarà un Toyota RAV4 híbrid en combinació amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de Toyota Casacuberta Automòbils, pretén recaptar fons per al finançament de les activitats assistencials i educatives ordinàries de l’entitat. S’espera compensar així la disminució d’ingressos públics que s’han anat agreujant aquests últims anys.

Exemple de la butlleta de participació 

Les butlletes, que estaran a la venda a un preu de 5 €, es podran adquirir a les oficines centrals de l’entitat, situades al C. Sot dels Pradals, 7 de Vic de dilluns a dijous de 9.00 a 18.00 h i divendres de 8.00 a 15.00 h. També, estaran disponibles als diferents serveis de l’entitat, a Casacuberta Automòbils i a diversos establiments col·laboradors.

El número guanyador del sorteig serà el que coincideixi amb les quatre últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’Any (sorteig 31-12-2017).

El vehicle híbrid, amb un preu de venda al públic de 32.725 €, serà de canvi automàtic, cinc portes, 4x2, amb pintura metal·litzada i s’entregarà matriculat.

Es poden consultar les bases del sorteig aquí