dilluns, 27 de novembre del 2017

Sant Tomàs celebra aquest diumenge la festa de cloenda dels seus 50 anys

Es farà a les 17.30 h al Teatre l’Atlàntida de Vic

Aquest diumenge, dia 3 de desembre, coincidint amb el dia internacional de la discapacitat, es farà la festa de cloenda del 50è aniversari de Sant Tomàs al Teatre l’Atlàntida de Vic.

Després d’un any ple d’activitats i actes commemoratius, l’entitat ha organitzat una festa de cloenda gratuïta i oberta a tothom que marcarà la fi de la celebració del cinquantenari.


Durant l’acte, que serà conduït pel periodista vigatà Marc Güell i diversos usuaris de Sant Tomàs, es projectarà el vídeo elaborat pel reconegut realitzador Xef Vila. Un documental elaborat amb el suport de la Fundació Puig-Porret, de 35 minuts de durada, que farà viure als espectadors un viatge per les vivències i records que l’entitat ha viscut durant aquests 50 anys.

La festa comptarà amb l’actuació musical de l’orquestra inclusiva Tirabol, grup musical integrat per músics professionals, amateurs i persones amb discapacitat, que interpretarà diverses peces amb persones ateses a Sant Tomàs. A més, hi haurà diverses intervencions de l'actor i mag tonenc Jordi Pota que delitarà a tots els assistents.

Durant la celebració també es podrà adquirir el conte d’en Tomàs, un conte infantil il·lustrat per usuaris del Centre Ocupacional de Calldetenes i creat amb motiu del 50è aniversari de l’entitat, on s’explica els inicis de Sant Tomàs.

Per assistir a l’acte cal reservar invitació als diferents serveis de l’entitat o bé trucant al 93 885 44 82.

La festa de cloenda dels 50 anys de Sant Tomàs compta amb el patrocini de l’Obra Social “la Caixa” i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vic.


ACTE: Festa de cloenda 50 Anys Sant Tomàs

DATA:
Diumenge 3 de desembre de 2017

HORA: 17.30 hores

LLOC: Sala Ramon Montanyà – Teatre l’Atlàntida de Vic