dimarts, 2 d’octubre del 2012

L’Associació Sant Tomàs i l'Associació Síndrome d'Asperger d'Osona formalitzen la seva col·laboració mútua a través d'un conveni





L’Associació Síndrome d’Asperger es va crear el 2010 per un grup de pares amb fills afectats pel Síndrome d’Asperger que participaven al grup de pares en xarxa que organitza el CDIAP Tris Tras de l’Associació Sant Tomàs.

Per tal de cobrir més específicament les necessitats dels afectats i familiars d’aquest trastorn a la comarca d’Osona, aquests pares van crear l’Associació Síndrome d’Asperger per així promoure’n el tractament, l’educació, el desenvolupament i la plena integració social.

Des dels seus inicis, l’Associació Sant Tomàs ha col·laborat amb l’Associació Síndrome d’Asperger. Aquesta bona relació finalment s’ha formalitzat a través d’aquest conveni que el president de Sant Tomàs i la presidenta de l’Associació Síndrome d’Asperger, Mònica Vera han signat.

Un conveni que permetrà la creació d’un espai de treball i acció coordinada per poder fer front a les necessitats i reptes que es plantegen a les persones afectades de síndrome d’Asperger i a les seves famílies.

L’Associació Asperger organitzarà i durà a terme activitats a les instal·lacions de l’Associació Sant Tomàs i també posarà a l’abast de l’Associació Asperger Osona els mitjans dels quals disposa, per tal de poder donar resposta a les necessitats dels afectats amb la síndrome d’Asperger i els seus familiars.