dimecres, 26 de setembre del 2012

El Club Car - A.E.C. Manlleu ja és una realitat




Ahir al vespre, Toni Ramírez, president de l’Associació Sant Tomàs- Parmo i Josep Anglada, president del A.E.C Manlleu van signar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. 

De l’experiència positiva iniciada l’any 2011 amb la integració de l’equip d’hoquei adaptat del Club Car al Club patí Voltregà i també de la integració de l’equip de bàsquet del Club Car al Club bàsquet Vic, se’n desenvolupa la idea d’integrar també l’equip de futbol sala del Club Car al A.E.C Manlleu. 

El conveni signat segueix la intenció de l’Associació Sant Tomàs de vetllar per facilitar i promocionar la integració social, en aquest cas en el món de l’esport, de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

Josep Anglada, president del A.E.C Manlleu, ha remarcat que des del club estan molt orgullosos amb la signatura d’aquest conveni: “ Som una mica egoistes que hagueu volgut venir amb nosaltres ja que segurament ens donareu molt més del què us podrem aportar nosaltres”. També ha destacat la il·lusió amb què Sant Tomàs ha vetllat per aquest projecte, per el qual l’A.E.C Manlleu intentarà estar a l’alçada oferint-els-hi tot el que faci falta als jugadors, des de les instal·lacions, els serveis i/o també el suport en les activitats que es portin a terme. 

Toni Ramírez, ha agraït la bona intenció i l’esforç que farà el Club A.E.C Manlleu. Una nova col·laboració que permetrà la integració d’un equip de futbol sala en els equips normalitzats del Manlleu, fet que “Per a les persones amb discapacitat intel·lectual, els genera una confiança i una alegria molt gran”. Ramírez, ha destacat el fet que ja és el tercer conveni que es signa d’aquestes característiques, fet que demostra una molt bona predisposició per part dels clubs de la comarca en la integració de les persones amb discapacitat als clubs. També ha animat a altres entitats o clubs de la comarca a seguir l’exemple en altres esports i així seguir lluitant per una societat inclusiva. 

El nou equip, portarà el nom del Club CAR - A.E.C Manlleu, i seguirà jugant de forma competitiva en la lliga de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL a més d’altres partits amistosos. Aquest nou equip formarà part de l’escola del A.E.C Manlleu, que ja compta amb 32 equips, i entrenarà cada dissabte de 2/4 de 4h a les 5h de la tarda a les seves instal·lacions.

Aquest diumenge 30 de setembre a les 16:00 de la tarda hi haurà la presentació oficial amb tots els equips del Club a les instal·lacions del A.E.C MANLLEU.