dilluns, 20 de setembre del 2021

Sergi Ibàñez del Centre Ocupacional finalista dels XI Premis Setba

Sergi Ibàñez, del Centre Ocupacional Sant Tomàs de Calldetenes, ha estat un dels 23 finalistes als XI Premis Setba amb l'obra "Covid-19". El certamen, al qual s'hi ha presentat 1.300 obres, està organitzat per la Fundació Setba amb l'objectiu de dignificar la feina i el talent dels artistes amb discapacitat intel·lectual, promoure'n la integració i demostrar que l'art no hi entén de barreres.


"Covid-19" obra de Sergi Ibáñez


La cerimònia de lliurament de premis va ser dilluns passat, 13 de setembre, a l'Auditori del CaixaForum Barcelona, on a més d'en Sergi i la seva família, hi van assistir Anna Freixas, responsable del servei d'art i disseny de Sant Tomàs, Autèntic.cat, i Carme Clarà, directora del Centre Ocupacional de Calldetenes.


Sergi Ibáñez amb el premi com a finalista

El Premi Setba és considerat el certamen més ben dotat de l'estat Espanyol (amb una dotació de 7.900€), que reuneix professionals del món de l'art, alumnes de Belles Arts, entitats i fundacions amb un mateix objectiu: detectar i reconèixer el talent d'aquests artistes.

Aquest projecte rep el suport d'Art Mir, Bardinet, Capital Care, Dincat, Fundació "la Caixa", La Casa de Carlota, Museu del Futbol Club Barcelona i el Reial Cercle Artístic de Barcelona.