dimecres, 29 de setembre del 2021

Els grups d’autogestors de Sant Tomàs assisteixen a la trobada estatal “El poder de las personas”

El passat 23 i 24 de setembre, l’Ignasi i en Joan Carles en representació dels dos grups d’autogestors de l’entitat i del grup de participació de Dincat, van assistir a la trobada estatal “El poder de las personas” celebrat a Toledo i organitzat per Plena Inclusión.



En la trobada, en la que van participar més de 500 persones, es va presentar la Plataforma Estatal de Representats de Persones amb Discapacitat intel•lectual o del Desenvolupament.


A l’acte hi van assistir diverses autoritats de l’estat, Sa Majestat la Reina Letizia, el president del govern, Sr. Pedro Sánchez, la ministra de drets socials, Sra. Ione Belarra, el president de Castella La Manxa, Sr. Emiliano García-Page, el secretari estatal de drets socials, Sr. Ignació Álvarez, l’alcaldessa de Toledo, Sra. Milagros Tolón, el presdient de l’ONCE, Sr. Miguel Carballeda i el president de Cermi Estatal, Sr. Luis Cayo Pérez.


L’Ignasi i en Joan Carles ens comenten que van ser dos dies molt intensos plens d’activitats i de sessions de treball per marcar reptes. Una experiència molt enriquidora i plena d’aprenentatges que els ha permès seguir treballant per donar visibilitat i fer valer els drets del col•lectiu.