dimarts, 14 de setembre del 2021

Nova formació sobre l’Autisme reconeguda pel Departament d'Educació

“Coneixem l’Autisme: de la comprensió a la inclusió” és el nom del nou curs reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i organitzat pel CDI Espai Viu de Sant Tomàs


El Centre de Desenvolupament Integral Espai Viu de Sant Tomàs organitza aquest novembre una nova formació de 15 hores sobre l’Autisme dirigida principalment a professionals de l’educació, però també oberta a professionals sociosanitaris i famílies.

El curs “Coneixem l’Autisme: de la comprensió a la inclusió” permetrà als assistents conèixer els aspectes bàsics de l’autisme, detectar senyals d’alerta, aprendre a donar visibilitat a les característiques positives de les persones amb autisme, conèixer els aspectes essencials per a la creació d’un entorn amigable amb l’autisme, així com, també, treballar eines i estratègies pràctiques per fer front a les alteracions de comportament. Durant la formació també s’analitzaran casos pràctics i s’elaborarà material adaptat.

El curs, reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, serà impartit presencialment seguint totes les mesures de seguretat COVID – 19 per Laura Soler Albrich, psicòloga general sanitària amb màster en medicina clínica i conductual i postgraus de trastorns del desenvolupament i trastorn de l'espectre de l'autisme. Actualment, treballant en el camp de la psicologia infanto juvenil i vinculada a diferents projectes relacionats amb l'autisme.

El Centre de Desenvolupament Integral Espai Viu atén a infants i joves amb necessitats d’intervenció en les àrees motriu, cognitiva, educativa, comunicativa o emocional.

 


Formació “Coneixem l’Autisme: de la comprensió a la inclusió”

A càrrec de: Laura Soler Albrich, psicòloga especialitzada en psicologia clínica i en trastorn de l’espectre de l’autisme
Durada: 15 h (12h presencials i 3h de treball personal)
Horari:
- Dissabte 6 i 13 de novembre de 9-13 h
- Divendres 19 i 26 de novembre de 17.30 a 19.30 h
Lloc: CDI Espai Viu (C. Sot dels Pradals, 5)
Preu: 80 €

Més informació i inscripcions a:
info@santtomas.cat
93 889 51 44