divendres, 10 de setembre del 2021

Esportistes de Sant Tomàs formaran part del nou equip “Genuine” del FC Barcelona


Esportistes de Sant Tomàs formaran part del nou equip “Genuine” del FC Barcelona, un nou projecte de la Fundació Barça, en col·laboració amb el Departament de Diversitat i Inclusió del Club i la Masia i diferents entitats socials.

La primera activitat del que serà el nou equip ha aplegat un total de 50 nois i noies, entre ells sis esportistes del Club CAR de Sant Tomàs, els quals han gaudit d’una jornada esportiva i han estat rebuts pel president del Club Joan Laporta i la directora general de la Fundació Barça Marta Segú al Camp Nou.


A l’acte també hi ha assistit Joan Casany, president de Sant Tomàs, i Dolors Ramon, membre de junta de l’entitat.

Durant tota la jornada s’han viscut moments de molta felicitat, des de l’arribada amb l’equipament de la Fundació Barça, les diverses activitats esportives, o la visita a l’Estadi i el Museu, però especialment amb la recepció del president Laporta, que ha estat molt emotiva i motivadora per als participants i els seus acompanyants.



Està previst que, entre altres activitats, l’equip “Genuine” de la Fundació Barça participi a LALIGA GENUINE SANTANDER, una competició organitzada per la Fundación LaLiga en la qual es valoren els gols i també, i d’una manera molt especial, l’esportivitat, el joc net, el treball en equip, el respecte, la superació, i no sols dels jugadors i jugadores, sinó també de l’staff tècnic i l’afició. Tant és així que s’atorguen dos títols de lliga: un al campió esportiu i un altre al campió del joc net.

Des de Sant Tomàs es valora molt positivament la col·laboració amb el Barça, ja que és una gran oportunitat pels esportistes de l’entitat, però, també, per avançar cap a la integració i la inclusió de les persones amb altres capacitats en el món de l'esport.