dilluns, 28 de juny del 2021

El Club CAR de Sant Tomàs celebra la festa de cloenda dels seus 50 anys amb l'espectacle "Pep Sala i Amics"

La trobada va aplegar gairebé 200 persones al teatre de Calldetenes

Ahir, diumenge 27 de juny, el Club CAR, el servei de lleure i esport de Sant Tomàs, va cloure la celebració dels seus cinquanta anys amb una festa que va omplir el teatre de Calldetenes de famílies, persones ateses, professionals i persones vinculades a l'entitat.



L'acte va posar el punt final a uns mesos de celebració en els que s'han realitzat actes virtuals i entrenaments amb esportistes reconeguts de la comarca, així com xerrades sobre la importància del lleure.

Durant la celebració es va donar a conèixer els finalistes i la persona guanyadora del concurs de dibuix organitzat amb motiu dels cinquanta anys, als quals se'ls va fer entrega d'un val regal per comprar material artístic i una rajola de xocolata de Sant Tomàs.

En Carles Baucells Ribes va ser un dels finalistes amb un bonic dibuix sobre hoquei, el seu esport preferit. Li va lliurar el premi l'alcalde de Calldetenes, el Sr. Marc Verdaguer.


En Ferran Garrido Recasens també va ser un dels finalistes amb un bonic dibuix sobre les bones estones que passa al Club CAR i les amistats que hi té. Li va lliurar el premi la presidenta de la Fundació Puig-Porret, la Sra. Anna Maria Carbonell.


Finalment es va donar a conèixer la persona guanyadora, que va ser l'Anna Viver Fàbregas, amb un bonic dibuix amb tot un recull de les activitats que es poden fer al Club CAR. Li va lliurar el premi el president de Sant Tomàs, el Sr. Toni Ramírez.


Ramírez va aprofitar l'ocasió per acomiadar-se, ja que finalitza el seu mandat en la propera assemblea, aquest dimecres 30 de juny. Després de 21 anys a la junta i 12 com a president va comentar que la deixa "satisfet de veure que l'entitat està ben viva, en una bona situació econòmica i plena de projectes per continuar la nostra missió".

Seguidament, la música va inundar la sala de la mà de Pep Sala i la seva banda de músics formada per Quim "Benítez" Vilapalana, Pep Sánchez, Ramon Altimir, Josep Lluís Pérez i Joan Antonell, els quals van fer gaudir de valent a totes les persones assistents. Els van acompanyar l'humor i la veu d'en Jordi LP, el ritme i l'energia de Leslie de Sirex i la veu d'en Jonathan Argüelles interpretant famoses cançons de Sau.




La festa es va cloure amb la interpretació conjunta per part de tots els músics i cantants participants de la famosa cançó "Boig per tu" de Sau que van cantar juntament amb el públic.


La celebració va ser possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Puig-Porret i l'Ajuntament de Calldetenes.

Moltes gràcies a Pep Sala i als seus amics i a totes les persones que ens vau acompanyar en aquest acte de cloenda tan especial!