divendres, 4 de juny del 2021

Sant Tomàs crea un Comitè de Sostenibilitat

Des de Sant Tomàs continuem treballant per tenir un impacte positiu en el nostre entorn. Per aquest motiu, s'ha creat un Comitè de Sostenibilitat, a través del qual es marcaran uns objectius i accions a dur a terme sumant-nos així a les fites marcades pels líders mundials dels gairebé 200 Estats membres de les Nacions Unides el 2015 amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.
 
Aquesta agenda defineix un pla d’acció on s’estableixen les fites per aconseguir un desenvolupament durable, segur i sense deixar ningú enrere. I estableix disset objectius de desenvolupament sostenible amb la finalitat d’erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tothom. Aquests disset objectius són coneguts per l’acrònim ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i inclouen metes i indicadors que configuren el marc a través del qual els països podran dirigir els seus esforços a posar fi a la pobresa en totes les seves formes, reduir la desigualtat i lluitar contra el canvi climàtic.


Per a assolir-ho, cal, però, que cadascú hi posi de la seva part: governs, sector privat, societat civil i ciutadania.

Des de Sant Tomàs mitjançant la nostra activitat social i empresarial podem contribuir a assolir els ODS. I serà en aquesta línia en la que treballarà el nou Comitè de Sostenibilitat format per diversos professionals de diferents serveis de l’entitat.

Confiem que entre tots fem possible un desenvolupament sostenible!