dimecres, 3 de març del 2021

Xerrada online per a les famílies sobre com cuidar el nostre lleure, el 18 de març

El dijous 18 de març, a les 18 hores, Sant Tomàs convoca totes les famílies vinculades a l’entitat a la xerrada online “Cuidem-nos! Cuidem el nostre lleure”, que anirà a càrrec de la psicòloga Anna Gilabert.

La sessió l’organitzen el Club CAR, el servei de lleure i esport de Sant Tomàs, i el Servei d'Atenció a Famílies i Demandes (SAFD) i compta amb el suport de Dincat. S’ha programat com un nou acte amb motiu de la celebració del 50 aniversari del Club CAR, que era l’any passat però que a causa de la pandèmia de la COVID-19 no es va poder commemorar i s’ha programat aquest any amb diferents actes virtuals.

La xerrada tractarà sobre la importància de cuidar-nos nosaltres mateixos i els nostres éssers estimats, i més en les circumstàncies que estem vivint, i que una bona manera de fer-ho és tenint cura del nostre lleure, perquè sigui un temps de gaudi compartit de qualitat, incloent qualsevol activitat d’oci on també hi podríem incloure la pràctica esportiva.

La ponent serà la doctora en psicologia i psicoterapeuta familiar Anna Gilabert i Escorsa, que fa 15 anys que treballa a l’àrea neuropsicosocial de l’Institut Guttmann i també té una llarga experiència com a psicoterapeuta al marge del centre.

L’Anna va patir una lesió medular als 21 anys arran d’un accident de trànsit i des de llavors va en cadira de rodes. Això no ha estat obstacle per ella per seguir practicant diferents tipus d’esports: va formar part de la selecció espanyola d’atletisme, competint a nivell internacional i als Jocs del Mediterrani; també ha competit en tennis i esquí a nivell estatal.

Per assistir a la xerrada virtual cal fer inscripció prèvia enviant un missatge al SAFD: safd@santtomas.cat, i rebreu l’enllaç per connectar-vos-hi.

Esperem que la xerrada sigui del vostre interès!