dijous, 11 de març del 2021

Bon Preu ven ous de Pasqua i figures de xocolata de Sant Tomàs en les fleques de 3 Esclat d’Osona

El Grup Bon Preu i Sant Tomàs han establert una col·laboració per la qual es vendran els productes de Pasqua que s’elaboren a l’obrador de xocolata de Sant Tomàs en les fleques de 3 Esclat situats a la comarca d’Osona.

Ous de Pasqua de dues mides i figures de xocolata en forma de simpàtics animals, en concret ocells, ànecs, tortugues i pops, ja estan a la venda a l’Esclat de Malla, a l’Esclat del Polígon Mas Beuló de Vic i a l’Esclat de la Ctra. de Roda, s/n, de Manlleu.
 

Són productes de gran qualitat d’edició limitada ja que se’n fa una elaboració del tot artesanal a l’obrador de Calldetenes. Les persones ateses a Sant Tomàs elaboren amb molta cura els ous i les figures de xocolata, pinten els ous i, un cop els productes estan acabats, els envasen. A més, la imatge gràfica de l’embalatge de tota la gamma de productes ha estat elaborada per persones d’Autèntic.cat, l’estudi d’art i disseny de Sant Tomàs.

Aquest projecte social que vol posar en valor les capacitats de les persones de Sant Tomàs es va engegar el 2018, i aquest és el tercer any que es posen a la venda ous i figures per endolcir la Pasqua a petits i grans.

Des de Sant Tomàs es valora molt positivament la col·laboració amb el Grup Bon Preu, ja que representa una gran oportunitat de donar a conèixer aquests productes socials de gran qualitat als clients/es del grup de supermercats.

El Grup Bon Preu ha volgut iniciar aquesta col·laboració amb Sant Tomàs pel seu compromís social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, com pel compromís territorial, sent de la comarca d’Osona. Aquesta serà la primera col·laboració entre Bon Preu i l’entitat, però ja s’està treballant per sinèrgies futures.