dimecres, 10 de març del 2021

L'ERESS de Sant Tomàs renova l’equip

L'Espai de Reflexió Ètica en Serveis d’intervenció Social de Sant Tomàs (ERESS) es va constituir com a tal l’any 2014 i des d’aleshores ha comptat amb diferents professionals de l’entitat que representen gairebé tots els serveis. Aquest equip s’ha anat modificant al llarg de la seva trajectòria i actualment ha incorporat noves membres .

Les noves incorporacions són Alba Blanch del Centre Riudeperes, Concepció Baucells del servei d'habitatge, i Anna Peralta, de l'escola l'Estel. La resta de l'equip està format per: Maria Arias, del sistema de gestió integrat, Montse Coll, d'Eina, Carme Godayol, del CDIAP Tris Tras, Laia Gurt, del Centre Ocupacional i Marta Paxau, del SAFD, 

L’ERESS inicia l’any 2021 amb moltes ganes i amb l’objectiu de divulgar el Codi Ètic que ha redactat l’equip, al qual s’han dedicat moltes hores de treball i reflexió.

Recordeu que podeu fer arribar les consultes i dubtes a l’ERESS via correu electrònic a eress@santtomas.cat o adreçant-vos a les persones representants dels diferents serveis.

Podreu trobar més informació de l’ERESS al web de Sant Tomàs.