divendres, 30 d’octubre del 2020

Aliança estratègica entre Tac Osona i l’empresa osonenca Sanifyer-OHFX

A causa de la situació excepcional causada pel coronavirus, Tac Osona i l’empresa OHFX s’han hagut de reinventar i han establert col·laboració.

El departament de neteja de Tac Osona ha obtingut el registre ROESP per poder oferir els serveis de desinfecció a tercers, complementant els serveis de neteja que porta desenvolupant des de fa més de 20 anys. 


Paral·lelament, OHFX, empresa de Sant Martí de Centelles dedicada al disseny i fabricació de tot tipus de maquinària i consumibles per efectes escènics i esdeveniments, i que comptava amb distribuïdors i clients arreu del món, ha extret un gran rendiment del seu laboratori d’innovació (departament R+D) i ha dissenyat i fabricat en un temps rècord una màquina de desinfecció molt eficaç per combatre tot tipus de virus i bacteris, denominada Sanifyer.

Sanifyer és un conjunt polvoritzador de micropartícules d’un líquid viricida, fungicida i bactericida que no deixa cap tipus de residu i no mulla les superfícies tractades.

Tac Osona ha incorporat el Sanifyer als seus serveis de neteja i desinfecció i això li ha permès oferir un servei molt més eficient en el seu dia a dia, ja que permet realitzar desinfeccions més ràpides en qualsevol tipus d’espais i establiments a la vegada que, gràcies a la seva fàcil utilització, permet adaptar les feines i mantenir llocs de treball amb persones amb discapacitat.

El director comercial d’OHFX, Dani Ubinyana, destaca que “l’atomització de partícules de desinfectant en gotes molt petites que fa el Sanifyer permet que es dipositin en les superfícies sense humitejar-les i per tant no fa falta esbandir ni assecar. Això es tradueix en un servei de desinfecció molt ràpid, còmode i que permet economitzar recursos”.

Per la seva part, Josep Tarrés, director del servei de neteja de Tac Osona, valora molt positivament la incorporació d’aquesta tecnologia al seus serveis de neteja i desinfecció i considera clau “buscar punts d’unió amb empreses innovadores i amb el plus que siguin de la comarca. Amb aquestes aliances tots hi sortim guanyant, especialment en aquests moments”.