dilluns, 9 de març del 2020

L’Espai Viu de Sant Tomàs organitza una formació sobre l’autisme

El dimarts 17 i 24 de març l'Espai Viu de Sant Tomàs acollirà la formació "Aspectes bàsics de l'autisme" a càrrec de Laura Soler Albrich, psicòloga especialitzada en psicologia clínica, i Mireia Martin Ramos, psicòloga especialitzada en psicopatologia infanto-juvenil.

L'objectiu de la formació és donar a conèixer el funcionament de les persones amb TEA, així com ajudar a reconèixer els signes d'alerta. 


Actualment els percentatges d'autisme van en augment. Així ho reafirmen les últimes dades obtingudes a nivell Europeu, les quals indiquen que aquesta tendència es troba en 1 de cada 100 naixements (Autism-Europe aisbl 2015). En estudis realitzats el 2018 als Estats Units pels CDC (Centres per al Control i Prevenció de Malalties) les dades es troben en una relació d'1 de cada 59 persones.

La formació, organitzada des del CDI Espai Viu de Sant Tomàs, sorgeix de la importància que des del centre es dona a què professionals que treballen en el camp educatiu i mèdic, però també la població en general, conegui què és i com es manifesta l'autisme.

Les persones interessades poden demanar més informació o inscriure's al telèfon 93 889 51 44 o bé enviant un correu electronic a: c.godayol@santtomas.cat


Formació "Aspectes bàsics de l'autisme"
A càrrec de: Laura Soler Albrich, psicòloga especialitzada en psicologia clínica, i Mireia Martin Ramos, psicòloga especialitzada en psicopatologia infanto-juvenil.
Dies: Dimarts 17 i 24 de març
Hora: De 19 a 21 h 
Lloc: CDI Espai Viu (C. Sot dels Pradals, 5)